BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, June 17, 2010

keMaAfAn DIPiNtA

Hye all...
hehehe..

pe knew ngan iqa nie erk??
npew tajuk entry iqa nie yew kwn2??
hehehhe

mcm nie ctewnyer....
iqa adew bce entry yg dipos kn oleh aiz...

katanyer..

tiada watermark pada gambar
maksud watermark ialah meletakkan nama dan link sendiri pada setiap gambar seperti yang aiz buat pada gambar-gambar entry ni.. Kenapakah perlu? tujuannya ialah untuk elakkan orang lain share gambar kita.. kebanyakkan diorang hanya copy link gambar, n then paste gambar tu di blog diorang.. Diorang tak rugi ape2, tapi kitalah yang rugi kerana blog kita akan menjadi berat untuk loading.. Sesungguhnya, berdarah mata berpunca dari jangkitan loading too long... hikhik

okey kwn2...
so kpd sespew yg bce blog iqa..
then pic 2 korang kenal kn
soey yew kwn2...
bkn iqa curi privcy kowang...
tp iqa just ambik dri pakcik google or pakcik yahoo jew...

so disini iqa ingin mengucapkan

SaLaM kEmAaFaN


3 comments:

NARDtheNERD said...

err.
no hal.
ceh. mcm u amik pic kat blo i kan?..
hehe~

qimiqa said...

hehe
pe yg i bik??? musykil nie..

Aimi Dayana said...

bagus2.. kene slalu letak watermark tu. lagi2 au gamba kte cute. hehe..

jum datang sini. ^-^